De Nieuwe Stap

De Nieuwe Stap

vanuit bewustzijn en verbinding


                                            

   

 

 

Tot elkaar aangetrokken door zichzelf,
al zolang als ze waren.

Aan het begin van De Nieuwe Stap,
iedere dag.

Zeker en onzeker, voorzichtig en gedurfd.
al zolang als ze waren.

Nieuwsgierig en dansend,
altijd maar bewegend op het ritme van het gevoel,
onderwijl alle sluiers afwerpend.
omdat de ontmoeting nooit is uitgegroeid.

 

De Nieuwe stap is een samenwerking tussen de energetische therapeuten:

                                    Janka van der Lande en Sjoukje Koetje.

        Ons programma: 

        De Stap in Zielsverbinding:         Een dag helemaal voor jezelf.

        De Stap in Bewustzijn.                  Een cursus, waarin je een mooie tool in
                                                                  handen krijgt om mee te werken.

 

 

Hoe fantastisch zou het zijn om De Nieuwe Stap te zetten naar

  • Rust en harmonie
  • Innerlijke ruimte
  • Gezondheid, vrijheid
  • Doelgerichtheid
  • Inzichten
  • Nieuwe, creatieve en verrijkende overtuigingen
  • Ontwikkeling
  • Nieuwe tools voor jezelf en anderen

 

Doelen stellen.

Een dag van bewustwording. Wat speelt er en hoe wordt het beter dan dit?

Verbinding

Ervaren dat de  kracht van verbinding tussen je hoofd en je hart, maar ook met anderen, gezondheid, welzijn, rust en harmonie is.

De kracht van een groep.

Herkenning, erkenning, verbonden zijn door hetzelfde doel, geborgenheid, bescherming maakt dat je makkelijk en snel kunt helen.

Acceptatie

Jezelf mogen zijn zonder oordelen of vooroordelen. In 1 dag het gevoel hebben dat je iedereen al jaren kent.

Wensen

Alles mogen wensen wat je wilt en meer.  Je hiermee verbinden brengt verandering in je hele systeem op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Onafhankelijkheid

Jouw systeem is intelligenter dan je denkt. Je leert deze kennen en gaat hier zelf mee aan de slag. 

Stap in Zielsverbinding

Je maakt kennis met de kracht en intelligentie van jouw eigen systeem, om zo op een eenvoudige en doeltreffende wijze verbinding te maken met jezelf en met anderen. Vanuit de verbinding komen de processen tot stand.

Je krijgt deze dag tools aangereikt in de vorm van eenvoudige oefeningen om je helingsproces te blijven ondersteunen. Oude patronen worden op deze manier doorbroken en je leert zo meer naar de taal van je lichaam te luisteren.
Nadat je de oefeningen deze dag hebt ervaren, worden ze naar je toegestuurd via de mail.

De dag is erop gericht dat jij de lasten om kunt zetten in lusten en zo de kwaliteit van jouw leven gaat vergroten. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om fysieke lasten, oude patronen of emoties waar jij steeds weer mee geconfronteerd wordt.
Op een speelse wijze ga jij contact maken met je lasten en ervaren hoe makkelijk jij ze los mag laten, om zo meer ruimte te krijgen op al je niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). En weet dat het met energetisch werk een natuurwet is, dat wat je individueel oplost, ook gebeurt met en voor het groter geheel.
Verder word je uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan het helingsproces van anderen. De verbinding staat hierin centraal en wij bieden uiteraard de nodige ondersteuning.

Na deze dag is er een terugkom avond om de oefeningen te herhalen, bewust te worden van de veranderingen en de nodige tips en tricks. Deze avond wordt als een heel waardevol ervaren, een mooie aanvulling op de dag van Stap in Zielsverbinding.

Stap in Zielsverbinding Groningen

Dagindeling

Stap in Zielsverbinding Borne

Kosten

Ervaringen deelnemers

Stap in Zielsverbinding


Op 01-07-2017 heb ik deelgenomen aan de groepsdag in Termuntenzijl.
Daarvoor had ik mooie dingen gehoord over AngelHeart en Janka.
Geen voorstelling had ik me gemaakt van deze dag en wat er zou gebeuren, maar wel had ik een erg sterk gevoel dat ik er naartoe getrokken werd.
Die dag van de groepsdag was een intense en mooie ervaring, een prachtig cadeau van het leven.
De resultaten en gevolgen zijn zo groot en waardevol dat het soms nog moeilijk te bevatten is.
Ik heb deze dag veel mogen ontvangen en leren. Daarnaast vond ik het ook een fijn gevoel te mogen delen en geven.
Voor mij heeft het heel veel mooie en goede veranderingen in mijn gezondheid en de balans van mijn leven gebracht.
Dat waren toen en zijn ook nu mijn doelstellingen.
Deze dag van de groepsdag heb ik prachtige mensen ontmoet, waaronder ook de fijne man waarmee sindsdien een steeds mooiere band en relatie ontstaat.
Iets waar ik niet naar zocht en wat ik niet verwachtte gebeurde wel in mijn leven.

Wat ik uit mijn Groepsdag heb gehaald is inzicht in wie ik zelf ben.
Ik heb de liefde mogen omarmen, door de liefde te zien stromen en door de verbondenheid. In ben in mijn kracht gaan staan doordat ik gewoon mocht zijn wie ik ben, zonder mij te hoeven verantwoorden of verdedigen of mijn best te doen... Ik heb vertrouwen gekregen in de manier waarin ik mensen begeleid. 
In de afgelopen tijd heb ik keuzes gemaakt doordat ik duidelijkheid heb gekregen waar mijn kracht ligt. Ik ben mij nog bewuster geworden van wat ik nog kan en mag aanpakken voor mijn persoonlijke groei.
Ik heb deuren geopend, waarvan ik dacht dat ze voor altijd gesloten waren en heb mijzelf de kans gegeven om te laten zien dat ik uit liefde handel.

Na de informatieavond in Termunten heb ik besloten mee te doen aan de Groepsdag van Janka en Sjoukje - op 01.07.2017.
Van te voren had ik geen idee wat ik me erbij moest voorstellen en vond het ook best spannend..... maar ik ben druk bezig met willen veranderen, dus ik dacht......ik ga gewoon - laat het over me heenkomen.
Deze dag heeft veel losgemaakt bij mij. Het was heel bijzonder, heel warm, zo fijn - het gevoel van verbondenheid. Het gevoel dat je er mag zijn...... Ik vond de dag heel speciaal.
Mede door deze bijzondere ervaring en de lieve mensen ben ik sterker geworden, om verder te gaan in mijn proces van veranderen........
Loslaten begint met bewustzijn.

Stap in Bewustzijn

Stap in Bewustzijn biedt een aantal verschillende technieken en processen die ontwikkeld zijn om meer contact met je bewustzijn te krijgen en je bewustzijn te vergroten. Bewustzijn is; wie je bent, want je bent en hoe je doet zonder oordeel. Bewustzijn is de mogelijkheid voortdurend te ontwaken in en naar meer mogelijkheden, meer keuze en meer leven.

Je leert meerdere technieken in één dag zoals de meridiaanpunten op het hoofd. Door deze punten aan te raken activeer je het bewustzijn en gaat het zelf herstellend vermogen van het lichaam aan het werk.

Hoe werkt Stap in Bewustzijn?

Emotioneel belastende gebeurtenissen of trauma’s zorgen er voor dat de sterke gevoelens, die in dat moment ervaren worden, zich vastzetten in het lichaam, en wel in het celgeheugen. Iedere keer als je geconfronteerd wordt met een situatie die bewust of onbewust die specifieke emotie raakt, loopt de energie op dat punt vast. Het is een soort kortsluiting. Door Stap in Bewustzijn hef je deze kortsluiting op waardoor je niet meer vast loopt. Het is een eenvoudige techniek die iedereen snel kan leren, thuis kan toepassen en met verbluffende resultaten.

Stap in Bewustzijn nodigt je uit om jezelf te gaan erkennen wie je werkelijk bent, en om er naar te leven. Zodat je functioneert vanuit de verbinding met Welzijn, Weldoen en Welvaart.

In de contactpunten op het hoofd zijn alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen. Wanneer je contactpunten activeert gaan de hersengolven vertragen wat er voor zorgt dat de gedragspatronen, overtuigingen en emoties vanuit je kindertijd, vorige generaties of andere levens toegankelijk zijn. De energie gaat stromen waardoor alles wat opgehoopt was, los komt en verdwijnt. De verbinding is dan verbroken. Met als resultaat dat je meer present en aanwezig bent in het leven zoals het nu is.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing. Wetenschap laat zien dat de vorm van cellen ovaal wordt als ze worden beïnvloed door negatieve gedachten, gevoelens en emoties, wat kan zorgen voor ziekte en ongemak. De behandeling zorgt ervoor dat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aannemen, dit is heling!

Om thuis een mooie behandeling te kunnen geven krijg je een cursusmap en een korte geplastificeerde stappenplan mee.               

Na deze dag krijg je een certificaat, zodat je kunt laten zien dat jij een behandeling Stap in Bewustzijn kunt geven.

Stap in Bewustzijn Groningen

Dagindeling

Stap in Bewustzijn Borne

Kosten