De cursus Light Touch leert je hoe: door een lichte aanraking het licht in jou en de ander wordt aangeraakt en geactiveerd op een lichte en éénvoudige wijze. Er vindt een diepe natuurlijke heling plaats, zodra de energie in beweging is gezet.

Emotioneel belastende gebeurtenissen of trauma’s zorgen er voor dat de sterke gevoelens, die in dat moment ervaren worden, zich vastzetten in het lichaam, en wel in het celgeheugen. Iedere keer als je geconfronteerd wordt met een situatie die bewust of onbewust die specifieke emotie raakt, loopt de energie op dat punt vast. Het is een soort kortsluiting. Door een behandeling Light Touch hef je deze kortsluiting op waardoor je niet meer vast loopt.

De cursus Light Touch nodigt je uit om jezelf te erkennen in wie je werkelijk bent, en te ervaren dat dit door iedereen te leren is. Het is te gebruiken als zelf-healing, om zelf een behandeling te kunnen geven en in combinatie met ander behandelmethodes.

  • Rust, harmonie en innerlijke ruimte

  • Gezondheid en vrijheid

  • Doelgericht

  • Inzicht

  • Nieuwe creatieve, verrijkende overtuigingen en vaardigheden

  • Ontwikkeling, nieuwe tools en vaardigheden voor jezelf en anderen

  • Door de éénvoud voor iedereen geschikt

Hoe werkt Light Touch?

Emotioneel belastende gebeurtenissen of trauma’s zorgen er voor dat sterke gevoelens, die in dat moment ervaren worden, zich vastzetten in het lichaam, en wel in het celgeheugen. Iedere keer als je geconfronteerd wordt met een situatie die bewust of onbewust die specifieke emotie raakt, loopt de energie vast. Er ontstaat een soort kortsluiting. Door Light Touch hef je deze kortsluiting op.

Het is een éénvoudige techniek die iedereen kan leren, overal kan toepassen, met verbluffende resultaten. In de energetische verbindingen op het hoofd zitten alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen. Wanneer je dit activeert gaan de hersengolven vertragen. Het zorgt ervoor dat de gedragspatronen, overtuigingen en emoties vanuit je kindertijd, vorige generaties of andere levens toegankelijk zijn. De energie gaat stromen waardoor alles wat opgehoopt was, los komt en verdwijnt. Met als resultaat dat je meer aanwezig bent in het leven zoals het nu is.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling. Wetenschap laat zien dat de vorm van cellen ovaal wordt als ze worden beïnvloed door negatieve gedachten, gevoelens en emoties, wat kan zorgen voor ziekte en ongemak. De behandeling zorgt ervoor dat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aannemen, dit is heling!

– Om een mooie behandeling te kunnen geven krijg je een pdf bestand van de cursus toegestuurd en een korte geplastificeerde stappenplan. Na deze dag krijg je een certificaat, zodat je kunt laten zien dat jij een behandeling Light Touch 1 kunt geven.

Light Touch 1

Agenda


Light Touch 1:

Zaterdag 16 september van 10-16 uur

Zaterdag 18 november van 10-16 uur

Je krijgt alle lessen op pdf bestand
toegestuurd via de mail

Light Touch 1 wordt de basis gelegd om op éénvoudige wijze een behandeling te geven, maar ook om jezelf te Helen. Door een behandeling te geven zul je in aanraking komen met jouw eigen intuïtie. Wat heeft jouw gevoel te vertellen, maar ook neem jij energie over van de cliënt en hoe kun je hiermee omgaan.

Bij iedere behandeling die wordt gegeven gaan we eerst kijken naar de wens, het hoogste doel van de cliënt. Deze nemen we mee in de behandeling, zodat het energetisch systeem zich hiernaar richt. Tevens wordt er een intentie kaart getrokken om de energie te versterken en voor meer inzicht.

Door een behandeling te ondergaan, ervaar jij zelf wat Light Touch doet. Je zult ervaren hoe krachtig jouw energiesysteem is. Deze ervaring is voor iedereen anders.

Na deze dag kun jij een volledige behandeling geven en kun jij de tools gebruiken voor jezelf. Je hebt de basis gelegd om verder te gaan naar Light Touch 2 & 3. Deze gaan met de diepte in en wordt er gewerkt op de kristallijnen.

Light Touch 1/ SiB 1 herhalingsdag.

Deze dag is speciaal voor iedereen die de cursus Stap in Bewustzijn 1 hebben gevolgd en dit even weer willen opfrissen.
Altijd fijn om even weer bij te spijkeren om zo je vertrouwen te versterken.  En natuurlijk is het heerlijk om een behandeling te krijgen en te ontvangen.
Voor €100,- ben je weer helemaal bij en kun je, mocht je dit willen, vol vertrouwen deelnemen aan eventuele vervolg cursussen.

Light Touch 2 & 3

Agenda


Light Touch 2: 

Zaterdag 21 oktober van 10-16 uur

Light Touch 3: 

Zaterdag 16 december van 10-16 uur

Je krijgt alle lessen op pdf bestand
toegestuurd via de mail

Deze 2 delen vormen samen een geheel, waarbij we de diepte ingaan en je meer op je eigen gevoel leert behandelen.

Er wordt veel gewerkt aan het activeren van de kristallijn die direct verbonden is met ons kristallichaam en ons hormoonstelsel, en dan met name de pijnappelklier en de thymus. Omdat wij in deze tijd leven en er steeds meer lichamelijke en geestelijk ongemakken aan de oppervlakte komen kunnen deze ongemakken op eenvoudige manier worden losgelaten en geheeld. Oude vast geroeste patronen kunnen makkelijk doorbroken worden op weg naar vernieuwing.

Ons brein maakt veel overuren door de vele prikkels die wij bewust of onbewust opvangen. Het is dan ook een bijzondere ervaring om te merken tijdens deze behandeling hoeveel ruimte er ontstaat en hoeveel beweging plaats vindt. Dit is duidelijke zichtbaar aan de oppervlakte, maar ook duidelijk voelbaar van binnenuit.

Er wordt gewerkt aan de hersenen, de wervels, het endocrien stelsel, de zintuigen, maar ook aan de chakra’s. Dit alles is gelinkt aan de organen en alle lichtlichamen die bij ons horen.  Een prachtig geheel waarbij de verbindingen tussen al deze krachtige lichamen worden hersteld ieder in zijn/haar eigen tempo

Jij bent een wezen van licht. Door het licht te activeren wordt een transformatieproces in gang gezet