En zo kreeg ik een berichtje van iemand die mij al langere tijd volgt op Fb. Ze had een vraag of ik haar dochter zou kunnen helpen. Zij had nl verschillende klachten n.a.v een auto ongeluk.
Ik vertelde haar dat ik nooit beloftes kan doen, want weet immers niet hoe haar systeem de heling op gaat pakken. Dit begreep ze volkomen. En zo volgde er een afspaak.

Ze kwamen samen mijn praktijk binnen gelopen.
Eerst haar verhaal gehoord en alles wat ze was doorgegaan in de reguliere zorg.
Het had helaas niet het gewenste resultaat. Ze voelde zich nog steeds beperkt door de lichamelijke klachten n.a.v het ongeluk.
Ze wist niet wat haar te wachten stond bij mij in mijn praktijk en vond het ook wel een beetje spannend.
Ineens zag en voelde ik iemand bij hun staan en vroeg of er een overleden dierbare was die heel dichtbij stond. Na even zoeken kwamen we bij degene terecht die zich duidelijk meldde. Moeder was helemaal verrast dat juist hij zich melde.
We hebben het even zo gelaten en ik ging verder met het uitleggen van de behandeling.

En zo gingen we van start. Haar systeem reageerde direct en haar lichaam liet duidelijk zien wat er gebeurde. Voor iedereen die wel eens een behandeling heeft ondergaan weet dat ik meestal bij het bekken begin. Zo ook nu. Toch gebeurde er iets bijzonders, want ik voelde dat de energie niet goed doorstroomde, of het geblokkeerd was. Ik vroeg aan het systeem of er stents geplaatst moesten worden( dit soort dingen worden mij aangegeven, iets wat ik nog niet eerder bij de hand had gehad) en haar systeem vertelde direct dat dit de bedoeling was. Dus zo zijn er energetische stents geplaatst en voelde ik de energie weer stromen. Verder met het bekkengebied opschonen en ineens ging haar wervelkolom duidelijk zichtbaar als vanzelf rechten. Het was of het opnieuw werd opgebouwd, opgestapeld. Ze werd ineens een stuk langer, zo leek het. 😉 Moeder zat met open mond te kijken. Ze zei: dit ga ik mijn leven niet meer vergeten. Dit is zo bijzonder…..

Toen was het de beurt aan de nekwervels. Hier alles eraf gehaald en geheeld.

En zo gingen we verder met de behandeling. We gingen naar de oorsprong en haar lichaam zakte rustig onderuit op mijn matje. Haar hoofd draaide direct naar rechts en alhoewel ik ook nu, eerst nog de restjes van haar nek afhaalde voelde ik de overleden dierbare staan.
Hij had nog iets te melden en er mocht nog iets tussen hun worden opgelost. Ineens zag ik hem bij het ongeluk staan en begreep ik dat hij hierbij aanwezig was geweest. Ik vroeg aan moeder of hij al was overleden voor dat dit ongeluk plaats had gevonden. Haar antwoord: al jaren. Ik voelde dat hij haar op dat moment had beschermt. Toen ik dit zei, begon mijn cliënte te huilen.
Dé bevestiging dat dit zo was, ook voor haar. Het was of ze elkaar op het moment van het ongeluk hebben gesproken of in ieder geval contact hebben gehad. Er was een voelbare serene stilte in de praktijk op dat moment.
Ik had kippenvel van boven tot onder. Het was ontroerend mooi❤️
Ook moeder zat haar tranen weg te vegen en begreep goed wat er was gebeurd.

Toen alles duidelijk was voor mijn cliënte konden we verder met de behandeling. Nu het ongeluk er helemaal af halen en de weg opnieuw laten rijden en vervolgens een andere afslag laten nemen.
En toen was de behandeling klaar.

Alles moest even verwerkt worden, want er was nogal wat gebeurt.
Het was nog even afchecken voor de puntjes op de i.

Nog kijken of ze hooggevoelig is en de nodige ondersteunende oefeningen doen en meegeven.

Ze vertelde haar moeder dat ze zich anders voelde. Ze kon er geen woorden aan geven, maar het voelde anders.

Blij en vol verwondering verlieten moeder en dochter mijn praktijk met een hele ervaring rijker. 😉

Mens jij bent het wonder❤️🙏