Energetische therapie

Hoe werkt het?

Energetische therapie is in mijn praktijk de meest voorkomende behandeling. Energetische therapie is het in beweging brengen van de energie waardoor heling plaats vindt.
Jouw bewustzijn en lichaam wordt letterlijk in beweging gezet om blokkades op een makkelijke en doeltreffende manier op te lossen. Je ervaart meer rust en vrijheid.

We kunnen de mens met een computer vergelijken. Veel  van wat ons overkomt (gebeurtenissen, overtuigingen, ziektes) krijgt een plekje op de ‘harde schijf’.

Wanneer het te vol wordt, werkt de computer minder goed, het wordt trager en de verbindingen worden slechter.  In de reguliere zorg is medicatie meestal een oplossing, psychologische hulp lijkt vaak op het ordenen van programma’s. De klachten kunnen chronisch worden.

Bij een energetische behandeling zorg ik dat jij een goede verbinding met je ‘harde schijf’ krijgt, waardoor je kunt opschonen.

We gaan uit het verstand en je lichaam gaat zelf aan de slag opzoek naar de oorzaak van de klacht. We hoeven de oorzaak van een klacht niet te weten.  Jouw systeem zorgt ervoor dat de blokkade wordt verwijderd.

Dit is een doeltreffende manier van Helen, waarin je ervaart hoe bijzonder jij bent.

  • Van overleven naar leven

  • Heling van lichaam en geest

  • Van beperking naar vrijheid

  • In je eigen kracht staan

Bij welke klachten?

Lichamelijke klachten

Gewrichtsklachten, rugklachten, whiplash, migraine, fibromyalgie, astma, darm- en spijsverteringsklachten, hartkloppingen, hoge bloeddruk, hormonale onbalans, allergieën, eczeem, hooikoorts en evenwichtsstoornissen.

Emotionele/psychische klachten

Angsten, depressie, stress, burn-out, ernstige vermoeidheid, slapeloosheid, trauma’s, piekeren, gebrek aan doorzettingsvermogen, moeite met loslaten, verslavingen, rouwverwerking, seksueel misbruik en aardingsproblemen.

Oude overtuigingen

Twijfelen aan jezelf, moeite om nieuwe uitdagingen aan te gaan, slecht je grenzen kunt aangeven, schuldgevoelens, vaak boos zijn, onveilig voelen.

Belaste relatiekoorden

Opschonen of loslaten van verbindingen met wie dan ook. Dus ook met overledenen. Er worden alleen delen opgelost die niet meer helpend zijn, het goede blijft natuurlijk bestaan.

Behandeling

De behandeling behoort tot de kort durende. Voor 1 thema staan 2 á 3 behandelingen.
Natuurlijk zijn hier ook wel eens uitzonderingen op en zijn er iets meer nodig. Dit alles in overleg met elkaar.

De eerste afspraak beginnen we met het (kort) doornemen van het intake-formulier.

Hierdoor ben jij je even weer goed bewust bent van je klachten.

We gaan kijken naar jouw hoogste doelen, dus hoe jij het graag zou willen hebben in het hier en nu.
We beginnen vervolgens direct met de behandeling.

Bij het in balans brengen van het lichaam gaat deze als vanzelf bewegen. En zo wordt ons  de weg gewezen naar de oorsprong, waar de klachten ontstaan zijn. We hoeven hier niets van te weten.

Oude blokkades en klachten worden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opgelost. En wat weg is blijft weg.

Alles en iedereen bestaat uit licht en informatie.
Door dit in beweging te brengen, vindt er een diepe heling plaats.
Jij bent het wonder.

Janka van der Lande, Energetisch therapeut

Voel meer rust en vrijheid. Jij verdient het.