De laatste les Krachtig Bewustzijn in mijn praktijk AngelHeart. Altijd een dubbel gevoel. Aan de ene kant zo mooi om te zien hoe ieder haar eigen proces gaat en prachtige inzichten heeft gekregen. Aan de andere kant weer loslaten van de groep. En na zoveel lessen en zoveel maanden verder voelt het met iedereen zo vertrouwd. ❤️

De laatste les ging over het contact leggen met je hogere zelf, gidsen, helpers, engelen…. Dit is een les van vooral ervaren. En dat kan soms best overweldigend zijn.

Mooi hoe werd verteld over de eigen ontwikkeling. En dat nu meer geluisterd wordt naar de eigen intuïtie. Zo werd verteld dat er een moment van zeker weten was. Dat een bezorger van een supermarkt altijd op dezelfde tijd de bestelling bezorgt en nu had ze het gevoel dat hij later zou komen. Ze voelde dat hij eerst even wat zou gaan eten en dan pas zou komen. Dus ging ze eerst de hond uitlaten. Haar man zei nog dat de bezorger om de gebruikelijke tijd zou komen. Maar zij wist gewoon dat hij twintig minuten later zou zijn.
En zo was het precies. Hij vertelde dat hij nog even iets was gaan eten.
Dat zijn mooie bevestigingen 🙏 en geeft aan dat haar vertrouwen in haar intuïtie is gegroeid. Hoe mooi is dat.

Natuurlijk nog als afsluiting de vraag wat iedereen ervan vond en of er nog tips zijn, dingen waar ik op kan letten.

Zo mooi hoe een cursiste haar ervaring verteld:
Het was een voor mij een bijzondere reis. Voor ik bij jou kwam had ik alleen maar in het reguliere gekeken om uit mijn burn-out te komen, maar liep uiteindelijk vast. Mij werd verteld door een ex collega om eens naar jou toe te gaan, maar had nog nooit in die richting gekeken. Er viel een afspraak uit bij het reguliere en bij jou kon ik vrij snel terecht. Ik dacht: dit is niet voor niks. Na een aantal behandelingen, wat een hele nieuwe ervaring was, heb ik mij aangemeld voor de cursus, omdat ik opzoek was naar meer handvatten.
Nooit gedacht dat ik dit met mijn nuchtere boerenverstand zou gaan doen. Toch wat heb ik veel geleerd en wat heeft het me veel gebracht. Ik heb nu mooie tools die me helpen om in mijn kracht te staan. Het past me als een handschoen. Ik ben enorm gegroeid en begrijp mijn eigen energie veel beter. Weet nu wat ik kan doen en hoe ik mijn grenzen kan bewaken.
Ook zijn er veranderingen voor de toekomst, want ben ineens gaan beseffen dat ik graag wat anders wil gaan doen. Leefstijl coach, maar nu wel met een spirituele inslag. 😃

Ik: zo mooi om te zien hoe jij je hebt ontwikkeld. Het is een heel verschil met hoe jij hier binnen kwam en nu. Je hebt jouw hooggevoeligheid omarmt en het zal zich steeds meer gaan ontwikkelen. Het heeft je eerst in de weggezette en heeft zich ontwikkeld tot een mooie kracht. ❤️

Mijn tip is om ook een groep overdag te plannen voor mensen die net als ik, het cognitief wat zwaar hebben en low in energie zitten. Deze mensen zijn immers veel thuis en aan het eind van de dag kan het soms te veel zijn. De inhoud en de meditaties zijn oké en goed te begrijpen. Dank je wel. ❤️

Een andere cursist verteld:
Ik heb ontzettend veel geleerd. Voor mij kwam het op de juiste tijd op het juiste moment. Het was voor mij heel waardevol. Ik merk dat het nog een proces is, maar weet waar het nog stabieler kan.
Ik weet wat ik voor de toekomst wil gaan doen, maar hoe er te komen is nog wat lastig. Zit nog te veel met hoe ik het kan combineren met mijn gezin.
Ik: heb vertrouwen. Het universum weet de juiste wegen. Het hoeft niet of/ of te zijn, maar kan ook en/ en zijn. Als jij het los laat, zul je zien dat het vanzelf gaat stromen in de voor jou juiste vorm. ❤️

En nog een andere cursist verteld:
Het was voor mij echt heel waardevol. Ik heb ontzettend veel geleerd. Heb helder gekregen dat ik er mag zijn. Dat ik me mag laten zien en mag laten horen. Heb ervaren dat grenzen stellen belangrijk is, maar vind het ook nog wel eng. Het is nl nieuw voor mij. Ik ben meer in mijn eigen kracht gaan staan. Merk dat het nog een proces is, maar dat is oké.
Ik: mooi om te zien dat jij je zo geopend hebt. Je bent meer zichtbaar geworden. Prachtig hoe je dit aan jouw ogen kunt zien. Blijf staan en kies steeds jouw eigen weg. Niet hoe anderen het willen, maar hoe jij het wilt. ❤️

En zo sluiten we af met allemaal ideeën om elkaar weer te gaan zien. Over wat ik in gedachte heb om in september te gaan geven.
De cursus Krachtig Bewustzijn krijgt een vervolg, want daar ben ik druk mee aan het ontwikkelen. Verder wil ik 1x in de maand een meditatie/ samenkomst avond organiseren. Ook komt er weer een Healingscircle. En wil toch weer kijken of ik een retreat kan gaan organiseren, maar dan hier in Nederland. Plannen genoeg. 😉

Dankbaar voor alles wat ik mag doorgeven. 🙏💖