Hoe werkt Light Touch?

De naam Light Touch zegt het al. Door een lichte aanraking wordt het licht in jou aangeraakt en geactiveerd. Er vindt een diepe heling plaats op een natuurlijke wijze.

Emotioneel belastende gebeurtenissen of trauma’s zorgen er voor dat de sterke gevoelens, die in dat moment ervaren worden, zich vastzetten in het lichaam, en wel in het celgeheugen. Iedere keer als je geconfronteerd wordt met een situatie die bewust of onbewust die specifieke emotie raakt, loopt de energie op dat punt vast. Het is een soort kortsluiting. Door een behandeling Light Touch hef je deze kortsluiting op waardoor je niet meer vast loopt.

Light Touch nodigt je uit om jezelf te erkennen wie je werkelijk bent, en om er naar te leven. Zodat je functioneert vanuit de verbinding met Welzijn, Weldoen en Welvaart.

  • Verbindingen herstellen

  • De energie doet het werk

  • Zachte natuurlijke heling

  • Transformatie

Op het hoofd zijn energetische punten waar alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen zijn opgeslagen. Wanneer je deze punten activeert gaan de hersengolven vertragen wat er voor zorgt dat de gedragspatronen, overtuigingen en emoties vanuit je kindertijd, vorige generaties of andere levens toegankelijk zijn. De energie gaat stromen waardoor alles wat opgehoopt was, los komt en verdwijnt. De verbinding is dan verbroken. Met als resultaat dat je meer present en aanwezig bent in het leven zoals het nu is.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing. Wetenschap laat zien dat de vorm van cellen ovaal wordt als ze worden beïnvloed door negatieve gedachten, gevoelens en emoties, wat kan zorgen voor ziekte en ongemak. De behandeling zorgt ervoor dat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aannemen, dit is heling!

Open de deuren naar heling en welzijn