Ze kwam na maanden weer mijn praktijk binnnen lopen.
Ze wilde toch kijken of er meer helderheid mocht komen in haar boosheid.
Want boos was ze en zeker als het mannen betrof. Ze droomde regelmatig dat ze mannen te lijf ging en zag steeds weer dezelfde man voorbij komen.
Ze zei: hier is iets mee en ik kan maar niet helder krijgen wat. Ik voel hierbij ook heel veel angst. Het gevoel en de man voelt zo bekent…

Ook in relaties met mannen in het nu brengt haar naar hetzelfde gevoel. Er is bindingsangst, maar ook verlatingsangst.
Haar hoogste doelen zijn: Gelukkig en vertrouwen.

En zo beginnen we de behandeling. We zetten de energie van de bekende situatie neer en ik nodig haar uit hierin te gaan staan. Dit is nog even een dingetje, maar ze spreekt zichzelf dapper toe en ik vertel haar dat we dit samen gaan doen.
En zo stapt ze samen met mij in de situatie en staan we ineens op een hele andere tijdslijn.
Samen krijgen we de situatie te zien, en zonder in detail te treden, wordt het voor haar ineens helder. We gaan het samen Helen, zodat zij krachtig kan verder stappen op deze tijdslijn. Verderop komen we weer iets tegen wat haar uit haar kracht haalt. Ook dit pakken we aan. En zo komt ze volledig in haar eigen kracht te staan en straalt ze van geluk.

Dan maken we de stap in het hier en nu en ziet ze de gelijkenis van de relatie die ze kort geleden heeft verbroken. Ook hier halen we de lading af. Nog even afchecken, zodat ze vol vertrouwen en stralend van geluk verder kan stappen.

Mens jij bent het wonderđź’ž

Wil jij ook ervaren wat een behandeling voor jou kan betekenen? Plan dan een afspraak.