OVER MIJ

Mijn naam is Janka van der Lande. Ik woon in Nieuwolda, waar ik mijn praktijk aan huis heb..

Als HSP-er heb ik mij ontwikkeld en van mijn gevoeligheid een kracht gemaakt.
Door de vele opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik een geheel eigen manier van behandelen ontwikkeld.

Ik werk met veel plezier in mijn praktijk en geniet van de bijzondere veranderingen van mijn cliënten.
Vaak geef ik ze ook oefeningen ter ondersteuning van het proces en om de eigen energie beter te leren kennen.

Voor mij is het heel vanzelfsprekend dat er meer is dan wat ons blote oog kan zien. Dit door mij eigen ervaring. Door verandering te brengen in je energiesysteem, verander je jouw eigen perceptie en vindt er heling plaats. Dit is wat mensen bij mij in de praktijk kunnen ervaren en leren, dmv behandelingen en cursussen.

Ooit kreeg ik de kans om op ontdekkingstocht te gaan naar mijzelf. Het heeft me gebracht naar waar ik nu sta. Dit gun ik iedereen. 

Sinds 1995 behandel ik mensen en geef ik les om mensen te Helen en bewust te maken van wie ze werkelijk zijn. Ik run mijn Praktijk ANGELHEART met erg veel plezier en ben erg dankbaar dat ik dit mag doen. De naam is mij aangereikt in een periode dat ik voor een moeilijke keuze van loslaten stond. En zoals een engel in vertrouwen, liefde, bescherming, respect een ieder de weg wijst naar heelheid, kennis, jouw hart, zo is dit ook in mijn praktijk. Het steeds weer loslaten om te ervaren wie je werkelijk bent.

Door het werken op een ander bewustzijnsniveau gaan de processen snel en diep. Jouw systeem gaat zelf opzoek naar de oorsprong van de klacht, waar het wordt opgelost. We hoeven niet precies te weten wat de oorzaak is, want jouw systeem wijst ons de weg. Hoe mooi is dat.

De veranderingen zijn verrassend en snel; het is geweldig om hier getuige van te mogen zijn.

Take some time. Treat yourself. You deserve it.