En wat krijg ik prachtige processen en vorderingen te zien.

Mijn cliënten zijn niet altijd bewust van de stappen die ze hebben gemaakt. Zo ook een cliënt die haar verhaal verteld en begint met dat ze weer erg veel onrust voelt en erg vol is in haar hoofd. Het is of ik weer terug ben bij af..
Ze heeft in eerdere sessies al over haar angsten verteld en dat ze erg van de controle is. Ze heeft een eigen bedrijf, die ze alleen runt en dat zorgt voor de nodige to-do lijstjes. Maar ook in haar privé leven heeft ze hele lijstjes in haar hoofd. Onrust, vol, opgejaagd. Het leven is meer overleven geworden dan echt leven. Zoals ze zelf zegt, ik kan niet eens genieten. Ben alleen maar aan het werk en ik moet van alles van mijzelf. Moe wordt ik ervan.

Na een aantal behandelingen is het inzicht gekomen dat het tijd is haar bedrijf los te laten. Ze vertelde: Het is klaar! Ik kwam er achter dat ik er gaan plezier meer in heb.
Ze heeft haar bedrijf al even te koop staan, maar in energie is dit een duidelijke verandering. Zij is er nu ook klaar voor om los te laten. Wat een prachtig inzicht🙏
Verder had ze in een situatie gestaan met haar tweede baan, waarin ze te zien kreeg dat ze in een warm bad terecht was gekomen. Het gevoel dat ze beschermt wordt en een nieuwe “familie”. Ze hoeft het niet alleen te doen. 💞
En heeft ze zich letterlijk over haar angst heen gezet voor het zien van overleden mensen.
Ze heeft prachtige krachtige stappen gezet en was zich hier helemaal niet bewust van tot het moment dat ze er met mij over had.

Na het gesprek nog even de puntjes op de i en haar weer in haar eigen rust en stabiliteit gezet. Het was direct zichtbaar in haar gezicht.

Na het plannen van een nieuwe date 😉, zoals zij zelf zegt, verteld ze me hoe belangrijk het is om regelmatig bij mij langs te komen.
Ik kan we naar een huisarts of psycholoog gaan, maar daar heb ik geen gevoel bij. Hier voel ik letterlijk de verandering, wat erg belangrijk voor mij is.

En zo stapt ze mijn praktijk uit met meer inzicht en vrijheid.
Hoe mooi is dat. 💖